ЭФФЕКТИВНОСТЬ СОЧЕТАННОГО ВОЗДЕЙСТВИЯ ФИЗИЧЕСКИМИ ФАКТОРАМИ В РЕАБИЛИТАЦИИ БОЛЬНЫХ С ПОСЛЕДСТВИЯМИ МОЗГОВОГО ИНСУЛЬТА НА САНАТОРНО-КУРОРТНОМ ЭТАПЕ - Бабов, К. Д.; Даниленко, Е. А.; Козак, С. В. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 2 (12) (2004): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Враховуючи клініко-патогенетичні особливості функціонального стану хворих, які перенесли мозковий інсульт, досліджували ефективність лікувальної дії сполученого використання рефлексотерапіі й імпульсного низькочастотного електромагнитного поля (ІНЧ ЕМП) на санаторному етапі реабілітаціі. Отримані дані підтверджують клініко-патогенетичну обґрунтованість і достатньо високу ефективність цього комплексного впливу с використанням рефлексотерапіі за спеціальною методикою та ІНЧ ЕМП від апарату ІНФІТА