ОЦЕНКА КАЧЕСТВА ЖИЗНИ ИНВАЛИДОВ ТРУДОСПОСОБНОГО ВОЗРАСТА, ПЕРЕНЕСШИХ МОЗГОВОЙ ИНСУЛЬТ - Голик, В. А.; Богуславский, Д. Д.; Русина, А. В. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 2 (12) (2004): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
У неврологічному відділенні УкрДерж НДІ МСПІ проведена статистична обробка 500 медико-експертних справ, обстежено 35 інвалідів працездатного віку внаслідок мозкового інсульту. Оцінено структуру і динаміка інвалідності серед даної групи хворих по м. Дніпропетровську з 2000 по 2002 р.р. Визначений ступінь впливу різних видів обмеження життєдіяльності на якість життя інвалідів унаслідок мозкового інсульту