СОСТОЯНИЕ СЕРДЕЧНОЙ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ У БОЛЬНЫХ В ОСТРОМ ПЕРИОДЕ ГЕМОРРАГИЧЕСКОГО ИНСУЛЬТА - Ракова, И. А. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 2 (12) (2004): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Обстежено 20 хворих у гострій стадії геморагічного інсульту. Виявленізміни електрокардіографічних даних та показників варіабельності серцевого ритму в динаміці. Встановлений кореляційний зв`язок цих змін зі ступенем важкості стану хворих і пргнозом захворювання