П’ЯТИРІЧНИЙ ДОСВІД РОБОТИ ЗА МОДЕЛЛЮ РЕАБІЛІТАЦІЇ «ТАНДЕМ» В УКРАЇНСЬКОМУ МЕДИЧНОМУ ЦЕНТРІ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДІТЕЙ З ОРГАНІЧНИМ УРАЖЕННЯМ НЕРВОВОЇ СИСТЕМИ - Мартинюк, В. Ю.; Майструк, О. А. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 2 (12) (2004): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
В статті представлений п’ятирічний досвід роботи в Центрі за моделлю реабілітації «Тандем - партнерство», «дитина-сім’я-фахівець». Реабілітаційне лікування проведено понад 4 тисячам дітей з різних регіонів України. Показана ефективність моделі в реабілітації дітей з органічним ураженням нервової системи.