КАЧЕСТВО ЖИЗНИ БОЛЬНЫХ РАССЕЯННЫМ СКЛЕРОЗОМ - Статинова, Е. А.; Омельченко, Р. Я.; Калмыкова, Т. Н.; Сайко, Д. Ю.; Селезнева, С. В.; Островая, Т. В.; Ерохина, Т. А. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 2 (12) (2004): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Обстежено 49 хворих розсіянним склерозом. Проведена психодіагностика даної групи хворих. Відмічено зв“язок якості життя з даними нейропсихологічних тестів, характеризуючих депресію, хронічну втому. Зроблено висновок, що, використані тести є чутливими критеріями оцінки эфектів лікування хворих на розсіяний склєроз