ПСИХОНЕВРОЛОГИЧЕСКИЕ НАРУШЕНИЯ У БОЛЬНЫХ, НАХОДЯЩИХСЯ НА ПРОГРАМНОМ ГЕМОДИАЛИЗЕ - Статинова, Е. А.; Селезнева, С. В. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 2 (12) (2004): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Обстежено 25 хворих з токсико-дисциркуляторною енцефалопатиєю як наслідок термінальної хронічної ниркової недостатності, які знаходяться на програмному гемодіалізі. Встановлені особливості психоневрологічних порушень у даної групи хворих.