ДИАГНОСТИКА И КОРРЕКЦИЯ ВЕГЕТАТИВНОЙ ДИСТОНИИ В СЕМЬЯХ ДЛЯ УЛУЧШЕНИЯ КАЧЕСТВА ЖИЗНИ - Тайцлин, В. И.; Цыганенко, В. В. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 2 (12) (2004): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Представлені результати дослідження пробандів та їх родичів у сім’ях, які дозволяють своєчасно діагностувати і виділяти осіб з вегетативною дистонією, рекомендувати міри її корекції з ціллю зменшення станів декомпенсації та церебро-васкулярних захворювань, покращення якості життя.