СТАНДАРТИЗАЦИЯ ЛЕЧЕБНО-ДИАГНОСТИЧЕСКОЙ ПОМОЩИ БОЛЬНЫМ С ЛЕГКОЙ ЧЕРЕПНО-МОЗГОВОЙ ТРАВМОЙ - Назаренко, В. Г.; Семисалов, С. Я.; Сайко, Д. Ю. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 2 (12) (2004): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
На підставі проведеного вибіркового клініко-епідеміологічного дослідження черепно-мозкової травми (ЧМТ) у м. Донецьку за 1996- 2002 р.р. (17491 випадків) обокремлені основні положення стандартізації обстеження та наданя допомоги потерпілим на легку ЧМТ. Розроблені стандарти дозволяють поліпшити стан надаваемой невідкладної допомоги постраждалим