КАЧЕСТВО ЖИЗНИ И РЕАБИЛИТАЦИЯ БОЛЬНЫХ ЦЕРЕБРАЛЬНЫМ АТЕРОСКЛЕРОЗОМ В УСЛОВИЯХ КУРОРТА - Ежова, В. А.; Царев, А. Ю.; Дроздова, И. В.; Куницына, Л. А.; Словеснов, С. В.; Бойко, С. Д. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; No 3 (13) (2004): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Обгрунтувана доцільність клініко-фізіологічного дослідження якості життя при комплексному лікуванні хворих на церебральний атеросклероз.