ВЛИЯНИЕ НЕПСИХОТИЧЕСКИХ ПСИХИЧЕСКИХ РАССТРОЙСТВ НА КАЧЕСТВО ЖИЗНИ БОЛЬНЫХ ЛЕЙКОЗАМИ - Пырков, С. Г.; Выговская, Е. М.; Кетинг, Е. В. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 3 (13) (2004): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Отримані внаслідок дослідження дані дозволять припустити участь психічного компоненту в суб’єктивній незадоволенності даного контингенту осіб своїм самопочуттям і фізичною активностю