ПСИХОПАТОЛОГИЯ ГИПОТИРЕОИДНОЙ ЭНЦЕФАЛОПАТИИ ПРИ ПОСТЧЕРНОБЫЛЬСКОМ СИНДРОМЕ У ЛИКВИДАТОРОВ - Титиевский, Сергей Владимирович; Доценко, М. Б. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 3 (13) (2004): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
На клінічних прикладах розглянуто дискусійні питання, які стосуються формування інтелектуально-мнестичної патології при постчорнобильському синдромі в ліквідаторів