СЕКСУАЛЬНЫЕ РАССТРОЙСТВА И СУПРУЖЕСКАЯ ДЕЗАДАПТАЦИЯ ПРИ ТРАВМАТИЧЕСКОМ ПОРАЖЕНИИ СПИННОГО МОЗГА У МУЖЧИН - Рыткис, И. С. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 3 (13) (2004): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
У статті розглянуто клініку сексуальних розладів у чоловіків зі спинномозковою травмою і розвиток подружньої дезадаптації у таких випадках. На базі власного клінічного досвіду автором обгрунтовано необхідність і показано шляхи сексологічної і психотерапевтичної допомоги подружжю за даної патології у чоловіка.