РОЛЬ ФАКТОРА ДУХОВНОСТИ СЕМЬИ В РЕАБИЛИТАЦИИ БЕЗРЕЧЕВЫХ ДЕТЕЙ - Назарчук, А. Г.; Мишанова, М. К.; Богач, Л. И. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 3 (13) (2004): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
В представленій роботі викладено роль духовності та релігійності сім’ї в лікуванні хворих із резистентними формами відсутності мовлення. Показано, що віра у можливість зцілення у всіх випадках співпадає з вірою у Бога та формує установу сім’ї на подолання навіть найбільш тяжких форм порушень розвитку, які сьогодні трактуються як розумова відсталість.