ОСОБЕННОСТИ ПОКАЗАТЕЛЯ КАЧЕСТВА ЖИЗНИ ПОДРОСТКОВ С ГИПЕРКИНЕТИЧЕСКИМИ И ПОВЕДЕНЧЕСКИМИ РАССТРОЙСТВАМИ - Мозговая, Т. П. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
Проведено вивчення якості життя підлітків 3 груп: госпіталізованих у психіатричний стаціонар із приводу гіперкінетичних і поведінкових розладів, групи «проблемних» школярів і контрольної групи. Виявлено, що підлітки клінічної групи нижче інших оцінюють якість життя, особливо за шкалами соціального функціонування й особистісної реалізації