АГРЕССИВНОЕ ПОВЕДЕНИЕ ПРИ РАЗЛИЧНЫХ ПСИХИЧЕСКИХ РАССТРОЙСТВАХ С УЧЕТОМ КАЧЕСТВА ЖИЗНИ ПАЦИЕНТОВ - Петрюк, А. П. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 3 (13) (2004): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Вивчені форми агресивної поведінки, що найчастіше зустрічаються, на основі аналізу 273 історій хвороб хворих з різними психічними розладами, котрі супроводжувалися різними формами гетеро- та аутоагресивної поведінки. Підкреслюється недостатня вивченість агресивної поведінки та її впливу на якість життя, що має велике значення для профілактики суспільно небезпечних і кримінальних дій з боку психічно хворих.