ЛИЧНОСТНЫЕ ФАКТОРЫ КОМПЛАЙЕНТНОСТИ БОЛЬНЫХ С АЛКОГОЛЬНОЙ ЗАВИСИМОСТЬЮ - Лесная, Н. Н. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
В статті виділені та проаналізовані особистісні чинники, що детермінують комплайентність хворих з алкогольною залежністю та представлена діагностична методика, яка фиксує рівень та динамику комплайенса в процесі терапії