ФАРМАКОГЕНЕТИЧЕСКИЕ АСПЕКТЫ ПСИХИЧЕСКОЙ АДАПТАЦИИ В РАКУРСЕ ДОКАЗАТЕЛЬНОЙ МЕДИЦИНЫ - Любарский, А. В. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 3 (13) (2004): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Проведено аналіз фармакотерапевтичних підходів з позиції токсичної, мутагенної безпеки, фармакогенетичних аспектів. Під наглядом було 69 чоловіків з сполучною формою безпліддя на фоні непсихотичних психічних розладів. Показана достовірна ефективність лікувальнопрофілактичної комплексної терапії: Нотта, Гентос та еволюційно орієнтована психотерапія