КАЧЕСТВО ЖИЗНИ В СЕМЬЯХ ЖЕНЩИН С ДЕПРЕССИЕЙ В СТРУКТУРЕ НЕВРОТИЧЕСКИХ РАССТРОЙСТВ - Ряполова, Татьяна Леонидовна (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 3 (13) (2004): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
В статті представлено результати аналізу якості життя 21 жінки, що страждають на депресію в структурі невротичних розладів, та їх чоловіків. Зроблено потяг оцінити ступінь впливу афективного компоненту на рівень якості життя хворих жінок та членів їхніх родин