ПСИХОГИГИЕНА РЕЧЕВОГО РЕЖИМА В ВОССТАНОВЛЕНИИ РЕЧЕВЫХ НАРУШЕНИЙ - Завгородний, А. А. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
Відновна терапія мовних функціональних систем заснована на ефективності проведення основних правил психогігієни мовного режиму в «способі психологічної сенсорно-рухової психотерапевтичної корекції мовних порушень».