К ВОПРОСУ О «СИНДРОМЕ ЭМОЦИОНАЛЬНОГО ВЫГОРАНИЯ» СРЕДИ МЕДИЦИНСКИХ РАБОТНИКОВ ТРАНСПЛАНТАЦИОННОГО ЦЕНТРА - Пырков, С. Г.; Выговская, Е. М.; Денисов, В. К.; Деменкова, И. И. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
У дослідженні показано, що специфіка професійної діяльності медичних робітників трансплантаційного центру сприяє формуванню «синдрому емоційного вигоряння». На підставі обстеження цього медичного персоналу визначені клінічні особливості даного синдрому