ОЦЕНКА КАЧЕСТВА ЖИЗНИ БОЛЬНЫХ ПАРАНОИДНОЙ ШИЗОФРЕНИЕЙ С РАЗЛИЧНЫМ ТИПОМ ТЕЧЕНИЯ - Денисов, Е. М. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
Досліджено 120 хворих на параноїдну шизофренію з різним типом перебігу. Показан ступень незадоволеності основними компонентами якості життя. Виявлені особливості дозволять розробити комплекс психореабілітаційних заходів.