ПСИХИЧЕСКИЕ РАССТРОЙСТВА В КАРДИОХИРУРГИЧЕСКОЙ КЛИНИКЕ - Шашков, О. В. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 4 (14) (2004): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Кардіохірургічні методи лікування серцево-судинних захворювань - відносно новий, ефективний підхід, що швидко розвивається. Разом з тим психічні порушення на різних етапах, можуть ускладнювати видужання пацієнтів. У статті проаналізовані літературні дані по проблематиці психічних розладів та їхньої корекції в кардіохірургічній клініці, вказани подальші напрямки досліджень у цій області.