ОСНОВНЫЕ ПОСТУЛАТЫ РЕАБИЛИТАЦИОННО-ПРОФИЛАКТИЧЕСКИХ ПРОГРАММ ПРИ ЗАВИСИМОСТИ ОТ ЛЕТУЧИХ РАСТВОРИТЕЛЕЙ В ДЕТСКОПОДРОСТКОВОМ ВОЗРАСТЕ - Грабарь, И. В. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 4 (14) (2004): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Висвітлені сучасні погляди на проблему реабілітації при залежності від летючих розчинників та підходи до профілактики. Інтегральний аналіз багатьох публікацій по даній проблемі виконаний у порядку творчого вкладу в разробку вітчизняних адапт ованих сучасних форм і методів профілактики інгаляційної токсикоманії у дітей та підлітків і реабілітаціїзалежних