ОЦЕНКА ПОКАЗАТЕЛЯ КАЧЕСТВА ЖИЗНИ И ИЕРАРХИИ ЦЕННОСТЕЙ У БОЛЬНЫХ С ЭМОЦИОНАЛЬНО ЛАБИЛЬНЫМИ РАССТРОЙСТВАМИ ОРГАНИЧЕСКОГО ГЕНЕЗА И НЕВРАСТЕНИЕЙ - Каленская, Г. Ю. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 4 (14) (2004): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Обстежено 25 хворих на неврастенію і 23 хворих на емоційно лабільні розлади органічного генезу. Аналізувалися особливості сприйняття якості життя і ієрархії цінностей у двох груп випробовуваних. Результати дослідження показали, що існують особливості і загальні закономірності в оцінці сприйняття якості життя, в ієрархії цінностей і в труднощах при їх досягненні