ОСОБЕННОСТИ ТЕРАПЕВТИЧЕСКОЙ ТАКТИКИ ПРИ СОМАТОГЕННЫХ ДЕПРЕССИЯХ В УСЛОВИЯХ АМБУЛАТОРНОЙ ОБЩЕСОМАТИЧЕСКОЙ ПРАКТИКИ - Васильева, А. Ю.; Абрамов, Владимир Андреевич; Доценко, М. Б. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; No 4 (14) (2004): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
У роботі представлені дані про ефективність розробленого авторами терапевтичного комплексу стосовно до симптоматичних депресій, що включає в себе психофармакотерапію та методи психотерапевтичної корекції адаптовані до умов амбулаторної загальномедичної практики