ФИЗИЧЕСКАЯ РЕАБИЛИТАЦИЯ ПАЦИЕНТОВ С НАРУШЕНИЯМИ ИНТЕЛЛЕКТА - Малтапар, О. К. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 4 (14) (2004): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Це дослідження вікриває проблему ребілітації підлітків з розумовою відсталістю. У статі висвітлені основні принципи фізичної реабіліації пацієнтів з порушеннями інтелекту. Розлянуті питання впливу лікувальної фізкультури та інших засобів активної фізичної реабілітації на фізичну працездатність, адаптаційні можливості та соціальне функціонування підлітків з розумовою відсталістю