ОРГАНИЗАЦИЯ И СОДЕРЖАНИЕ ПСИХОЛОГО-ПСИХИАТРИЧЕСКОЙ И ПСИХОТЕРАПЕВТИЧЕСКОЙ ПОМОЩИ ПОСТРАДАВШИМ ВСЛЕДСТВИЕ ВЗРЫВА ГАЗА В ЖИЛОМ ДОМЕ - Беро, М. П. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; No 4 (14) (2004): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Вивчення клініки порушень психічної адаптації, розвиток психогенних психічних розладів, ефективність діяльності психологопсихотерапевтичної бригади при ліквідації надзвичайних ситуацій