КАЧЕСТВО ЖИЗНИ И СОЦИАЛЬНАЯ АДАПТАЦИЯ БОЛЬНЫХ ЭПИЛЕПСИЕЙ, СТРАДАЮЩИХ НЕПСИХОТИЧЕСКИМИ АФФЕКТИВНЫМИ РАССТРОЙСТВАМИ - Стрельникова, И. Н.; Самардакова, Г. А. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
В ході роботи було проведено комплексне клініко-анамнестичне, клініко-психопатологічне обстеження з використанням методики “Інтегративний показник якості життя ” 90 хворих на епілепсію з непсихотичними афективними розладами у віці від 18 до 45 років, що було покладено в основу оцінки їх якості життя та соціальної адаптації.