КОРРЕКЦИЯ И ПРОФИЛАКТИКА НЕВРОТИЧЕСКИХ РАССТРОЙСТВ У ПОДРОСТКОВ, НАХОДЯЩИХСЯ В МЕСТАХ ЛИШЕНИЯ СВОБОДЫ - Гавенко, В. Л.; Кожина, А. М. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; No 4 (14) (2004): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
В роботі запропоновані базові методи терапії та профілактики невротичних розладів у неповнолітніх, які знаходяться в містах позбавлення волі, розроблені на тлі вивчення іх клінічної структури та особливостей протікання в пенітенціарних умовах