СТРУКТУРА ПСИХОСОМАТИЧЕСКИХ РАССТРОЙСТВ ПРИ ОСНОВНЫХ ТЕРАПЕВТИЧЕСКИХ ИНВАЛИДИЗИРУЮЩИХ ЗАБОЛЕВАНИЯХ - Мороз, С. М. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
В статті викладені особливості клініко-психопатологічної структури психосоматичних розладів при основних терапевтичних інвалідизуючих захворюваннях. Вивчені типи внутрішньої картини захворювання і залежність формування клінічних проявів психічних розладів від типу реагування на захворювання.