СИСТЕМА ПСИХОПРОФИЛАКТИКИ НАРУШЕНИЙ СЕКСУАЛЬНОГО ЗДОРОВЬЯ СРЕДИ НАСЕЛЕНИЯ УКРАИНЫ - Высоцкий, В. М. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 4 (14) (2004): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
У статті подано розроблену автором на основі проведеного епідеміологічного сексологічного обстеження 1000 подружніх пар систему первинної психопрофілатики порушень сексуального здоров’я серед населення. Показано причини цих порушень. Охарактеризовано етапи проведення запропонованої системи, методи психопрофілактики, які використовуються на кожному етапі, дано практичні рекомендації з організації психопрофілактичної роботи.