ЛЕЧЕНИЕ БОЛЬНЫХ ТЕРАПЕВТИЧЕСКИ РЕЗИСТЕНТНОЙ ПАРАНОИДНОЙ ШИЗОФРЕНИЕЙ - Петрюк, П. Т. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
Вивчена ефективність та безпека розробленого способу лікування шизофренії з безперервним перебігом у 44 хворих терапевтично резистентною параноїдною шизофренією на основі клініко-психопаталогічного вивчання з використанням шкали PANSS для оцінки продуктивних і вторинних негативних розладів, шкали CGI для оцінки вираженості психозу і шкали SAS для оцінки частоти виникнення побічних симптомів нейролептичної терапії. Доказується ефективність і безпечність використаного способу лікування у вивченого контингенту хворих