СУБЪЕКТ СУДЕБНО-ПСИХИАТРИЧЕСКОЙ ЭКСПЕРТИЗЫ И ПРОБЛЕМА РАСХОЖДЕНИЯ ЭКСПЕРТНЫХ ВЫВОДОВ - Первомайский, В. Б. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 4 (14) (2004): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
В статті розглянуто фактори, що впливають на судово-психіатричну діагностику. Показано їх взаємини та значення експерта як суб’єкта цього процесу. Висвітлено недоліки системи атестації психіатрів-експертів та запропоновано шляхи її удосконалення