О СТАНДАРТАХ КАЧЕСТВА ПСИХИАТРИЧЕСКОЙ И ПСИХОТЕРАПЕВТИЧЕСКОЙ ПОМОЩИ - Абрамов, Владимир Андреевич; Бурцев, А. К. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; No 4 (14) (2004): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
В статті розкрита сутність стандартів психіатричної та психотерапевтичної допомоги, технології діагностики та лікування, структури та результатів надання психіатричної та психотерапевтичної допомоги. За даними літератури проаналізовани напрямки поліпшення якості допомоги пацієнтам з психічними розладами.