ДИФФЕРЕНЦИРОВАННАЯ ТЕРАПИЯ СОМАТОФОРМНЫХ РАССТРОЙСТВ В ПОДРОСТКОВОМ ВОЗРАСТЕ: ТЕРАПЕВТИЧЕСКИЕ ПОДХОДЫ И ИХ ЭФФЕКТИВНОСТЬ - Табачников, С. И.; Марценковский, И. А.; Бикшаева, Я. Б. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
Аналізується терапевтична ефективність психотерапії і медикаментозного лікування у підлітків із соматоформними розладами. Обгрунтовується доцільність диференційованого застосування психотерапії, кардіологічних ліків, инстенона, сертралина, ламотриджина