ДОКАЗАТЕЛЬНАЯ МЕДИЦИНА – НОВЫЙ ЭТАП РЕФОРМИРОВАНИЯ ПСИХИАТРИИ В УКРАИНЕ - Абрамов, Владимир Андреевич; Бабюк, И. А.; Бурцев, А. К.; Студзинский, О. Г. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; No 4 (14) (2004): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Втілення концепції доказової медицини, зокрема, в психіатрію і психотерапію, в наукові дослідження в цьому напрямі, в університетську освіту дозволить підняти на новий якісний і міжнародний рівень роботу наукових і практичних українських фахівців у цій галузі. При цьому використання доказових критерієв сприяє вибору найбільш оптимальних методів діагностики, лікування, профілактики психічних хвороб і впровадження їх в широку медичну практику