ВОПРОСЫ ПСИХИАТРИИ В МИФОЛОГИИ - Синяченко, О. В. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 1 (15) (2005): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
В роботі аналізується міфотворчість давніх народів, що стосується питань психіатрії, наводяться позитивні і негативні герої міфів, а в якості ілюстрацій подано матеріали нумізматики й фалеристики