ПРИЧИНЫ И ХАРАКТЕР ВНЕБРАЧНЫХ СВЯЗЕЙ ЖЕНЩИН ПРИ СУПРУЖЕСКОЙ ДЕЗАДАПТАЦИИ - Каденко, О. А. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 1 (15) (2005): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Проведено обстеження за допомогою спеціального опитувальника 500 жінок, які мали позашлюбні зв’язки, і на основі отриманих даних виявлено причини, умови виникнення і характер подружніх зрад, їх взаємозв’язок із дезадаптацією подружньої пари