ОСОБЕНОСТИ ПРОЯВЛЕНИЙ ПРОФЕССИОНАЛЬНОГО ВЫГОРАНИЯ У СРЕДНЕГО МЕДИЦИНСКОГО ПЕРСОНАЛА ПСИХИАТРИЧЕСКИХ ОТДЕЛЕНИЙ В СВЯЗИ С УРОВНЕМ СОЦИАЛЬНОГО САМОКОНТРОЛЯ - Кокотова, Е. А. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
Була вивчена динаміка рівней соціального самоконтролю та показника професійного вигоряння у медичних сестер, які працюють у відділеннях з різними за важкістю контингентами хворих. Наведені співпадання та розбіжності цієї динаміки