СЕКСУАЛЬНАЯ АБСТИНЕНЦИЯ У МУЖЧИН КАК ПРИЧИНА СУПРУЖЕСКОЙ ДЕЗАДАПТАЦИИ И ВНЕБРАЧНЫХ СВЯЗЕЙ ЖЕНЩИН - Каденко, О. А. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
У статті висвітлено причини, механізми розвитку і клінічні прояви абстинентної форми первинної сексуальної дисфункції у чоловіків і вторинної дезадаптації, яка обумовлюється цією патологією. Показано частість, причини й наведено характеристику позашлюбних зв’язків жінок за цих умов. Зроблено висновок, що закономірності, які виявлено у дослідженні, можуть бути основою розробки системи патогенетично спрямованої психотерапії сексуальної дезадаптації подружньої пари та психопрофілактики позашлюбного сексу при абстинентній формі сексуального розладу у чоловіків