ОСОБЕННОСТИ СЕКСУАЛЬНОСТИ МУЖЧИН С ЗАВИСИМЫМ РАССТРОЙСТВОМ ЛИЧНОСТИ И СУПРУЖЕСКАЯ ДЕЗАДАПТАЦИЯ - Рудницкий, Р. И. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
У статті розглянуто особливості сексуальної функції та сексуальної поведінки чоловіків, хворих на залежний розлад особистості. Показано причини, механізми розвитку і клінічні прояви подружньої дезадаптації за даного розладу у чоловіка. Запропоновано систему її психотерапевтичної корекції, яка дає змогу досягти високого і стійкого ефекту