К ПРОБЛЕМЕ ЗЛОУПОТРЕБЛЕНИЯ АЛКОГОЛЕМ И ТАБАКОМ УЧАЩИМИСЯ ПРОФЕССИОНАЛЬНО-ТЕХНИЧЕСКИХ УЧИЛИЩ - Дрозд, Ю. Г.; Бабюк, И. А. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
В статті наведені результати дослідження рівня розповсюдження та зловживання алкоголем та тютюном у учнів міських ПТУ у віці 15-17 років