НЕЙРОСЕТЕВОЙ АНАЛИЗ РЕЗУЛЬТАТОВ МЕДИКО-ПСИХОЛОГИЧЕСКОГО ОБСЛЕДОВАНИЯ ШАХТЕРОВ - Казаков, В. Н.; Кутько, И. И.; Лях, Ю Е.; Панченко, О. А.; Гурьянова, В. Г. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
Проаналізовано результати медико-психологічного обстеження 100 гірників очисного вибою вугільної шахти. Показано високу ефективність нейромережевого підходу для кластеризації результатів дослідження