О РОЛИ АЛЕКСИТИМИИ В ФОРМИРОВАНИИ ЛИЧНОСТНЫХ ХАРАКТЕРИСТИК БОЛЬНЫХ ПСОРИАЗОМ - Бурцев, А. К. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 1 (15) (2005): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Особливості самовідношення, почуття об’єктивного благополуччя індивідуально-типологічні особливості хворих на псоріаз були вивчені у їхньому зв’язку з проявами алекситимії