ПРИМЕНЕНИЕ ПРЕПАРАТА ЭСЦИТАЛОПРАМ В ЛЕЧЕНИИ БОЛЬНЫХ С АФФЕКТИВНЫМИ И НЕВРОТИЧЕСКИМИ РАССТРОЙСТВАМИ - Михайлов, Б. В.; Федосеев, В. А.; Филык, В. С.; Харченко, И. В.; Кашинский, А. А.; Гуменко, Н. М. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 1 (15) (2005): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
В роботі наведені дані про застосування препарату есциталопрам в лікуванні невротичних та соматоформних захворювань. Проведено аналіз купірування симтомів депресії при різних симптомокомплексах, які зустрічаються в сучасних умовах. Виділені критерії для призначення препарату та проаналізована редукція симптомів, розроблені схеми прийому препарату. Дани рекомендації для застосування препарату