ПРИМЕНЕНИЕ ЦИПРАЛЕКСА В ЛЕЧЕНИИ ЭМОЦИОНАЛЬНЫХ НАРУШЕНИЙ У ЛИЦ С ХРОНИЧЕСКОЙ ПОЧЕЧНОЙ НЕДОСТАТОЧНОСТЬЮ, НАХОДЯЩИХСЯ НА ЛЕЧЕНИИ ГЕМОДИАЛИЗОМ - Пырков, С. Г.; Выговская, Е. М. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 1 (15) (2005): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Вивчення переносимості і побічних дій ципралекса свідчить про можливість застосування даннного антидепресанту в хворих ХНН, що знаходяться на лікуванні ГД. Ципралекс, завдяки властивим йому особливостям, є ефективним засобом лікування емоційних порушень у вивченого контингенту осіб і сприяє поліпшенню якості їхнього життя