ЭФФЕКТИВНОСТЬ КОМПЛЕКСНОЙ ТЕРАПИИ БОЛЬНЫХ С ОРГАНИЧЕСКИМИ ДЕПРЕССИВНЫМИ РАССТРОЙСТВАМИ ПОЗДНЕГО ВОЗРАСТА - Голоденко, Ольга Николаевна (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 1 (15) (2005): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
За допомогою методик HDRS, HADS проаналізована ефективність терапевтичного комплексу для лікування пацієнтів похилого віку з депресіями органічного походження, який включає в себе медикаментозну терапію, фітотерапію та психотерапію (групову, індивідуальну та аутогенну).