ИСТОРИЯ ЗАРОЖДЕНИЯ, СТАНОВЛЕНИЯ И РАЗВИТИЯ ВОЕННО-ВРАЧЕБНОЙ ЭКСПЕРТИЗЫ (ДО НАЧАЛА ВЕЛИКОЙ ОТЕЧЕСТВЕННОЙ ВОЙНЫ) - Абрамов, Алексей Владимирович; Семенюк, Н. А.; Олефиренко, В. Л. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
Стаття присвячена історії виникнення і розвитку військово-лікарської експертизи. Докладно описані періоди створення законодавчої бази медичного добору в органи внутрішніх справ у період до початку Великої вітчизняної війни