ОСОБЕННОСТИ ПСИХОТЕРАПЕВТИЧЕСКОГО ПОДХОДА В КОМПЛЕКСНОМ ЛЕЧЕНИИ ПАЦИЕНТОВ ОНКОЛОГИЧЕСКОГО ПРОФИЛЯ - Васильева, А. Ю. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 1 (16) (2006): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
У статті наведено загальні особливості психологічного та емоційного стану хворих на онкологічну патологію відповідно до різних етапів лікувально-діагностичного процесу, основні напрямки та методи психотерапевтичного підходу у комплексному лікуванні цього контингенту хворих, обґрунтовано необхідність застосування різних методів психотерапевтичного втручання задля підвищення ефективності протипухлинного лікування