ОСОБЕННОСТИ СОЦИАЛЬНОГО ИНТЕЛЛЕКТА И МЕЖЛИЧНОСТНЫХ ОТНОШЕНИЙ РАБОТНИКОВ ПСИХИАТРИЧЕСКИХ СТАЦИОНАРОВ, НЕ ОБНАРУЖИВАЮЩИХ ПРИЗНАКОВ ЭМОЦИОНАЛЬНОГО ВЫГОРАНИЯ - Бурцев, А. К.; Кокотова, Е. А.; Грачев, Рифат Ахметович (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 1 (16) (2006): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
У співробітників психіатричних стаціонарів з різним стажем роботи без ознак емоційного вигоряння вивчені показники соціального інтелекту та деякі аспекти міжособистніських відносин. Показана саногенетична роль достатнього рівня розвитку соціального інтелекту. Запропоновані напрями запобіжних та корекційних тренінгів.